Masaže

Masaže

PHAYAO TAJSKA MASAŽA

Če potrebujete energijo za premagovanje stresa in napornega tempa življenja, sprostite in razgibajte telo, ustavite skrbi in z boljšim počutjem premagujte vsakodnevne probleme. S tajsko masažo na Ravnah na Koroškem. Različne vrste pravih tajskih masaž za osvežitev telesa in duha. Masaže so na voljo vsak torek in petek.

Rezervacije in informacije: 040 310 566

Za atraktivno obdaritev na voljo tudi darilni boni!

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA:

Tradicionalna tajska masaža se za razliko od klasične masaže ukvarja s stimulacijo energijskih linij in tako telo ponovno napolni z energijo, ki je potrebna za premagovanje vedno hitrejšega in napornejšega tempa življenja. Poleg tega izboljša delovanje notranjih organov, pretok krvi, pozitivno vpliva na živčevje, zmanjša negativne učinke telesa, umiri um, sprošča napetost v mišicah in razgiba sklepe, kar še dodatno pripomore k boljšemu počutju in lažjemu premagovanju vsakodnevnih problemov. Po potrebi se lahko izvede samo masaža hrbta.

  • 60 minut
  • 90 minut

2. TAJSKA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI:

Tajska masaža z aromatičnimi olji ne vpliva samo na telo, saj z manj intenzivno stimulacijo akupresurnih točk dosežemo relaksacijski učinek in uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije in s tem učinkovito blažimo stresno in tesnobno počutje. Naravna eterična olja, katera imajo tudi aromaterapevstki učinek, kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

  • 60 minut
  • 90 minut

3. PHAYAO TAJSKA MASAŽA:

Posebna in unikatna kombinacija tradicionalne tajske masaže, klasične masaže ter masaže z aromatičnimi olji. Sprosti telo in poveča njegovo gibčnost, izboljša počutje ter prispeva k zdravemu duhu v zdravem telesu. Zajema masažo celega telesa.

  • 60 minut
  • 90 minut

4. REFLEKSNA MASAŽA STOPAL:

S stimulacijo točk na stopalih dosežemo sprostitev hrbtnih in vratnih mišic, vplivamo na delovnje notranjih organov, odpravljamo napetosti, izboljšujemo prekrvitev telesa in vzpostavljamo notranje ravnovesje. Malo je stvari, ki sproščajo tako kot dobra masaža nog. Po njej je telo osveženo, utrujene noge so spet lahke, občutek, da lebdite, pa dopolnjeje popolno sprostitev.

  • 30 minut

5. TAJSKA MASAŽA HRBTA Z AROMATIČNIMI OLJI:

S tradicionalno tajsko tehniko pritiskov na akupresurne točke, razporejene ob hrbtenici, se sprostijo zastoji in prekinitve energijskih poti. Tako pripomoremo k učinkovitejšemu odpravljanju težav, kot so glavoboli, napetosti in težave v ramenskem in vratnem predelu, mravljinčenje v rokah, bolečine v križu itd. Tajska masaža hrbta nudi takojšnje olajšanje telesne napetosti in nas tako razbremeni nakopičenega stresa.

  • 30 minut

6. TAJSKA MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČI:

Topla zdravilna zelišča so zavita v blago in se segrevajo na pari. Gre za kombinacijo direktne masaže s snopki toplih zelišč in ročne stimulacije akupresurnih točk. Topla zelišča prijetno in terapevtsko vplivajo na telo, predvsem pri težavah tkiva, vnetih živcih, išijasu ali revmi.

  • 60 minut
  • 90 minut