Izjava o varovanju podatkov

Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:
ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti
NA gradu 6
2390 Ravne na Koroškem
Slovenija

ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto ZKŠTM. Z uporabo spletnega mesta www.zkstm.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. Zbiranje osebnih podatkov

ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

 • Ime in Priimek
 • E-mail
 • Telefon

Spletna stran ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.
Med te podatke sodijo:

 • naslov IP 
 • vrsta brskalnika 
 • imena domen 
 • čas dostopanja 
 • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav 
 • obveščanja strank o novostih na spletni strani 
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti nudi 

Varovanje osebnih podatkov

ZKŠTM - Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebno podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko spodnjega obrazca.

Aktualna ponudba