Prosto delovno mesto: ČISTILKA II (m/ž)

Prosto delovno mesto: ČISTILKA II (m/ž)

Na podlagi 34. člena Zakona o zavodih (Uradni list RS št. 12/91, 8/96, 36/2000 – ZPDZC, 127/2006 - ZJZP), 19., 20., 21. in 25. člena Odloka o ustanovitvi javnega zavoda Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem (Uradno glasilo slovenskih občin št. 25/2011 in 34/2011) in 20., 21., 22., 23., 24. in 25. člena Statuta javnega zavoda Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem objavlja javni razpis za zasedbo prostega delovnega mesta

ČISTILKA II (m/ž)

Delo na prostem delovnem mestu se opravlja v delovnem razmerju za določen čas 1 leta s polnim delovnim časom ter možnostjo podaljšanja.
Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

  • nepopolna nižja stopnja osnovnošolske izobrazbe ali nepopolna višja stopnja osnovnošolske izobrazbe ali končana osnovna šola;
  • starost: od dopolnjenega 18 leta starosti dalje. 

Glavne delovne naloge »Čistilka II (m/ž)«

  • čiščenje prostorov, notranje opreme in delovnih sredstev;
  • čiščenje in urejanje sedeža organa;
  • opravljanje drugih del in nalog po navodilih direktorja zavoda.

Izbrani kandidat bo delo opravljal na delovnem mestu »Čistilka II (m/ž)«. Izbrani kandidat bo sklenil pogodbo o zaposlitvi »Čistilka II«. Izbrani kandidat bo delo opravljal v prostorih Zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem, Na gradu 6, 2390 Ravne na Koroškem.

Kandidati/ke naj pošljejo pisne prijave v zaprti ovojnici z oznako »Javni razpis za prosto delovno mesto ČISTILKA II (m/ž)« na naslov: Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem, Na gradu 6, 2390 Ravne na Koroškem, v roku 5 dni po objavi tega javnega razpisa na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje ter spletni strani ZKŠTM: www.zkstm.si. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana na elektronski naslov: vanja@zkstm.si, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.

Informacije o izvedbi javnega natečaja daje gospa Vanja Winkler na telefonski številki 031 724 288 ali elektronskem naslovu: vanja@zkstm.si.

V besedilu internega natečaja uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske.