TRADICIONALEN AVGUŠTINOV SEJEM RAVNE NA KOROŠKEM

TRADICIONALEN AVGUŠTINOV SEJEM RAVNE NA KOROŠKEM

Ravne na Koroškem, 10. 7. 2019

TRADICIONALEN AVGUŠTINOV SEJEM RAVNE NA KOROŠKEM, 21. 8. 2019 od 9. ure dalje

V okviru Ravenskih dnevov bomo organizirali Tradicionalen Avguštinov sejem, ki bo potekal v centru mesta, v sredo, 21. avgusta, od 9. ure dalje. Sejem oziroma dogajanje bomo zaokrožili v več tematskih sklopov: domača in eko ponudba, domača umetnostna obrt, suha roba, kulinarična ponudba ...
V neposredni bližini želimo cel
otno dogajanje popestriti tudi s KOROŠKO KUHÍNOkjer se bodo gostinci predstavili s svojimi specialitetami, obiskovalci pa bodo lahko uživali v omamnih vonjih in okusih.

Središče mesta je rezervirano za rokodelske izdelke ter kmečke izdelke in pridelke, razpored prodajnih mest določi organizator sejma.

Na lokaciji sejma bomo zagotovili prostor Eko kmetijam in drugim prodajalcem z eko certifikatom, ker želimo, da se predstavijo ponudniki eko izdelkov, naravno in zdravju prijazno (prehrana, zdravje, gibanje in naravna kozmetika), prav tako ga bomo popestrili tudi z delavnicami o ozaveščanju zdravega načina življenja ...

Rezervacije oziroma prijave oz. za vse dodatne informacije:

    • na e-mail: sasa@zkstm.si,
    • po pošti: Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti, Na Gradu 6, 2390 Ravne na Koroškem (s pripisom »sejem«).

PRIJAVNICA

 

Aktualna ponudba