Kino Ravne

Kino Ravne

Kje:
Kdaj: 8.12.2017 15:00 - 23:30

Kino Ravne

Petek, 8. december 2017

Kulturni center Ravne

 

15:00 Koko in velika skrivnost

17:15 Paddington 2

19:00 Očka proti fotru 2

21:00 Umor na Orient ekspresu

 

8.12.2017 Ravne na Koroškem

12.12.2017 Medvode

13.12.2017 Slovenske Konjice

14.12.2017 Postojna

15.12.2017 Ilirska Bistrica

20.12.2017 Žalec

21.12.2017 Jesenice

22.12.2017 Ajdovščina

23.12.2017 Kranjska Gora

 

KOKO IN VELIKA SKRIVNOST

 


Sinhronizirano.

V animiranem filmu iz Studija Disney•Pixar, se ambiciozen glasbenik Miguel združi s šarmantnim prevarantom Hectorjem na veličanstnem potovanju skozi svet mrtvih.

Naslov v izvirniku:

Coco

V kinu od:

23.11.2017

Dolžina filma:

130 minut

Država / Letnik:

USA/2017

Filmski žanr:

Animirani film, Komedija, Pustolovski film

Igralci:

Alanna Ubach, Benjamin Bratt, Gael García Bernal

Režija:

Adrian Molina, Lee Unkrich

Distributer:

2i Film d.o.o.

 

O FILMU
Kljub temu, da njegova družina že več generacij vztrajno prepoveduje ukvarjanje z glasbo, Miguel vseeno sanja o tem, da bi postal odličen glasbenik, kot je njegov idol Ernesto de la Cruz. V obupanih poizkusih pokazati svoj talent, se Miguel po nizu skrivnostnih dogodkov znajde v fantazijsko pisanem svetu mrtvih. Medtem spozna šarmantnega prevaranta Hectorja in skupaj se odpravita na veličastno potovanje odkrivanja prave zgodbe o zgodovini Miguelove družine. 

 

PADDINGTON 2

 

Sinhronizirano.

Priljubljeni lik kultne angleške knjižne zbirke slikanic, medvedek Paddington, se vrača na velika platna z novimi pustolovščinami.

Naslov v izvirniku:

Paddington 2

V kinu od:

07.12.2017

Dolžina filma:

103 minut

Država / Letnik:

FRA, GBR/2017

Filmski žanr:

Animirani film, Družinski film, Komedija

Igralci:

Mirko Medved, Tina Ogrin, Aleksander Golja, Blaž Šef

Režija:

Paul King

Distributer:

Blitz film & video distribution d.o.o.

 

O FILMU
Po mednarodnem uspehu filma Paddington, najbolj uspešnem družinskem filmu, ki ne prihaja iz kakšnega ameriškega studia, se prikupni medvedek v nadaljevanju lepo znajde v domu Brownovih v Londonu, kjer je postal priljubljen član lokalne skupnosti; kamorkoli gre, širi dobro voljo – in marmelado. Med iskanjem idealnega darila za stoti rojstni dan preljube tete Lucy v trgovini g. Gruberja najde edinstveno knjižico; a da jo bo lahko kupil, si mora z vrsto priložnostnih opravil prislužiti dovolj denarja. Ko knjigo nekdo ukrade, si zada nalogo, da skupaj z Brownovimi razkrinka tatu, ki je, kot kaže, mojster preobleke. 

 

 

OČKA PROTI FOTRU 2

 

Družinska komedija, v kateri se neizprosnemu očetovskem dvoboju med divjim Markom Wahlberg in rahločutim Willom Ferrelom pridružita še njuna očeta Mel Gibson in John Lithglow.

Naslov v izvirniku:

Daddy´s Home 2

V kinu od:

16.11.2017

Dolžina filma:

100 minut

Država / Letnik:

USA/2017

Filmski žanr:

Komedija

Igralci:

Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow

Režija:

Sean Anders

Distributer:

Karantanija Cinemas d.o.o.

 

O FILMU
Več očetov. Več težav. Ko se na kupu znajdejo štirje, ki si med seboj ne bi mogli biti bolj različni, pa je razlogov za smeh več kot dovolj. Če sta se v prvem delu komedije Očka proti fotru očeta Dusty in Brad znašla na nasprotnih bregovih, od koder sta zagrizeno tekmovala za naklonjenost svojih družinskih članov, bosta v novem delu težko pričakovane komedije OČKA PROTI FOTRU 2, združila svoje moči in se soočila z izzivi, ki jih nista pričakovala. Družino bosta sredi priprav na nepozabni božič obiskala njuna očeta – Dustyjev mačo fotr Kurt in Bradov čustveni očka Don, ki bosta poskrbela, da se bodo dobri nameni njunih sinov spremenili v popolni kaos. 

 

 

UMOR NA ORIENT EKSPRESU

 

Detektiv Hercule Poirot je na vlaku Orient Ekspres, kjer sreča svoje dobrega prijatelja. Zaradi snega so obtičali na Balkanu, nekje med Vinkovcem in Slavonskim Brodom. Naslednje jutro je Samuel Edward Ratchett (Johnny Depp) najden zaboden v svojem kupeju (12 vbodov z nožem). Na vlaku je, skupaj s Poirotom, 13 oseb, ki na prvi pogled nimajo prav nič skupnega, to pa se spremeni, ko se razkrije prava identiteta umorjenega in večine ostalih na vlaku. Žrtvina kriminalna preteklost rezkriva jasen motiv, morda celo razlog za umor, ampak kdo je morilec? Hercule Poirot se poda v tekmo s časom z namenom rešiti misteriozno uganko, preden morilec ponovno napade.

Naslov v izvirniku:

Murder on the Orient Express

V kinu od:

09.11.2017

Dolžina filma:

114 minut

Država / Letnik:

USA/2017

Filmski žanr:

Kriminalni film, Drama, Misteriozni film

Igralci:

Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley

Režija:

Kenneth Branagh

Distributer:

Blitz film & video distribution d.o.o.

 

 

O FILMU
V najbolj brezčasni kriminalki vseh časov Umor na Orient Ekspresu skuša sloviti zasebni detektiv Hercule Poirot (Kenneth Branagh) razrešiti enega najzloglasnejših zločinov v zgodovini: po pretresljivem umoru bogatega poslovneža na razkošnem evropskem vlaku, ki sredi bridke zime drvi proti zahodu, mora uporabiti sleherni prijem, ki ga premore njegov poklic, da razkrije, kateri od ekscentričnih potnikov na vlaku je morilec, preden le-ta spet udari. 

Roman Agathe Christie je izšel leta 1934 in velja za eno najbolj domiselno zasnovanih zgodb. Dobrih osem desetletij po izidu ostaja priljubljena med novimi in novimi generacijami bralcev. Osupljiva priredba Kennetha Branagha, ki je okoli sebe zbral priznano igralsko zasedbo, občinstvo vabi na najbolj napeto popotovanje z vlakom, kar jih bodo kdaj doživeli. 

Klasična kriminalka, ki svoje plastično dodelane like natrpa v sloviti razkošni potniški vlak, jih premetava skozi napete prizore in jim v usta polaga odrezave dialoge, je bralce očarala že takoj ob izidu; navdušuje že več generacij z uganko, zločinom, zgodbo in z likom Hercula Poirota. Privlačnost slovitega Orient Expressa je Christiejin roman le še obogatil in potniki še dandanes trumoma odkrivajo njegove sijajne kupeje in postrežbo
 

Aktualna ponudba