Letni kino na Lečnikovem vrtu "Košarkar naj bo" in pogovor s pisateljem Primožem Suhodolčanom [Koroški medgeneracijski center]

Letni kino na Lečnikovem vrtu "Košarkar naj bo" in pogovor s pisateljem Primožem Suhodolčanom [Koroški medgeneracijski center]

Kje:
Kdaj: 8.8.2019 20:00

V četrtek, 8.8.2019, ob 20.00 uri, vas vabimo na Lečnikov vrt na Ravnah na Koroškem, na ogled filma KOŠARKAR NAJ BO, ki je posnet po istoimenski knjižni uspešnici pisatelja Primoža Suhodolčana. Film sodi med najbolj gledane v Sloveniji leta 2017 in med najuspešnejše slovenske filme v samostojni Sloveniji na sploh ter je tudi dobitnih številnih filmskih nagrad.

 

Ker pa si želimo našim obiskovalcem ponuditi nekaj več, bo dogodek obogaten s pogovorom z avtorjem knjižne uspešnice ter scenaristom filma, g. PRIMOŽEM SUHODOLČANOM, ki je eden od uspešnejših sodobnih otroških in mladinskih pisateljev današnjega časa.

 

V sproščenem pogovoru, bomo na Lečnikovem vrtu spoznavali pisateljevo življenje, anekdote s snemanja filma in kako Ranto osvoji košarkarski svet (in Mojca).

 

Dogodek bosta z glasbenim vložkom popestrila Lina Rahne in Klemen Gorenšek.

 

Letni kino bo izveden v organizaciji Koroškega medgeneracijskega centra in Pilotnega projekta dolgotrajne oskrbe – Koroško središče integriranih skupnostnih storitev.

 

Aktualna ponudba