7 pripovedk in popevk– Večer groznih in grozno zabavnih zgodb z obilo glasbe [Koroška osrednja knjižnica, Grajski vrt]

Pripovedovalski večer s Cirilom Horjakom

Kje:
Kdaj: 14.6.2019 20:00 - 21:30

ČIČI - Zmeraj prinesi si koco!

Kot zaključni dogodek festivala ČIČI bomo gostili pripovedovalski večer za odrasle s Cirilom Horjakom in zasedbo Sozvočja Slovenije Trio: Janez Dovč, Gregor Volk in Goran Krmac.

V zatonu dneva nam bom ilustrator Ciril Horjak, tokrat v vlogi izvrstnega interpretatorja in pripovedovalca, pričaral večer temačnejših, malo grozljivih, a vsekakor grozno zabavnih zgodb. Glasbeno nit pripovedi bo predla zasedba Sozvočja Slovenije Trio.

Večer je namenjen odraslim. Dobrodošli pa tudi otroci, če obljubijo, da si bodo ob kočljivih trenutkih zatisnili ušesa ;)


Sounds of Slovenia Trio / Sozvočja Slovenije Trio

Gregor Volk – vokal, kitare, orglice

Janez Dovč – harmonika, vokal, elektronika

Goran Krmac – tuba, stomp box

Vrhunski glasbeniki, ki jih poznamo kot soliste in člane mnogih slovenskih zasedb, se nam bodo predstavili v zanimivi kombinaciji, ki nam bo predstavila slovensko ljudsko glasbo v sodobnih in živih priredbah. Glasbeniki so razvili poseben občutek za kontrapunkt med danostjo različnih glasbenih tradicij in svobodo osebnega izraza. Na koncu novega veka ne gre več samo za renesančnost, temveč za resonančnost prostora, ne le za zvočnost, ampak za sozvočnost, ne samo za oglaševanje, temveč uglaševanje. Kot ambasadorji slovenske kulturne in naravne raznolikosti s svojim zanimivim nastopom večkrat nastopajo na različnih festivalih in prireditvah v tujini (Kitajska, Indija, Velika Britanija, Izrael, Irska, Italija, Argentina itd).

www.soundsofslovenia.com


 

 

Aktualna ponudba